Home»De Praktijk»De verloskundigen»Waarneming

Waarneming

Wij hebben al meer dan 10 jaar een duo-praktijk. Dat is heel fijn samenwerken; wij noemen het ook vaak "ons huwelijk". Maar verloskundige ben je wel 24/7 en legt ook een enorme druk op ons privé leven. De laatste jaren is er in de verloskundige zorg veel veranderd. Er zijn voor ons veel neventaken, administratie, verplichte bijscholingen en werkgroepen bijgekomen. Dit betekent een enorme toename van werkbelasting.

Daarom hebben wij inmiddels gekozen voor een vaste waarneemster. Wij vinden het heel belangrijk dat cliënten niet onnodig veel verschillende gezichten zien, maar af en toe extra hulp is echt nodig. Daarom zijn wij enorm blij dat Chloé sinds maart 2018 ons is komen versterken. Chloé Zonnevijlle

Mijn naam is Chloé Zonnevijlle,  geboren en getogen in Eindhoven. Gedurende de opleiding verloskunde in Maastricht en verschillende stages door het gehele land, heb ik me ontwikkeld tot een rustige, empatische en enthousiaste verloskundige. Vanaf maart 2018 ben ik werkzaam als waarnemend verloskundige bij Eefje en Kim in verloskundigen praktijk Neo. Jullie kunnen me tegenkomen tijdens spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Ik kijk er naar uit om jullie te mogen begeleiden.


Ik wens jullie een hele fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe!